Nilperi Şahinkaya’dan Dikkat Çeken Ayrılık Açıklaması
37 okunma

Nilperi Şahinkaya’dan Dikkat Çeken Ayrılık Açıklaması

ABONE OL
Ekim 17, 2024 12:47
Nilperi Şahinkaya’dan Dikkat Çeken Ayrılık Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, sevgilisi heykeltıraş Emre Yusufi ile olan ilişkisini sonlandırdığını açıkladı. Şahinkaya, özel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamayla sosyal medyada gündem oldu.

Ayrılığın Sebebi: Yoğun İş Tempoları
Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi, uzun süreli ilişkilerini sonlandırma kararı aldı. Yusufi, ayrılıkla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu açıklamayı ben yapmayayım şimdi. İşlerimiz çok yoğun. O yüzden biraz kendi işlerimize konsantre olduk. Ara verdik diyelim” ifadelerini kullandı.

Şahinkaya’nın Açıklamaları
Şahinkaya, Gelin Takımı filminin galasında özel hayatıyla ilgili sorulara yanıt verdi. Net bir şekilde ayrıldıklarını belirten oyuncu, ayrılığın nedeninin iş yoğunluğu olduğunu vurguladı.

Kademeli Ayrılık Vurgusu
Nilperi Şahinkaya, ayrılığın sürecini ise “Biz iyi ayrılmaya karar verdik. Yani yavaş yavaş, kademeli kademeli… Şimdi efendim, kademeli ayrılıkla ilgili bir kitap yazacağım ve bunu tüm Türkiye’ye sunacağım” diyerek ifade etti. Şahinkaya, bu sürecin karşılıklı bir kabullenişle gerçekleştiğini ve sarılarak ayrıldıklarını da sözlerine ekledi.

Sosyal Medyada Yankı Buldu
Şahinkaya’nın bu açıklamaları, sosyal medya kullanıcıları arasında geniş yankı buldu ve birçok yorum alarak dikkatleri üzerine çekti. Kademeli ayrılık konusuna dair yazacağı kitap fikri ise merak uyandırdı.

Kaynak:En Son Haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r