Van’da Kaybolan Rojin Kabaiş’in Cansız Bedeni Bulundu
37 okunma

Van’da Kaybolan Rojin Kabaiş’in Cansız Bedeni Bulundu

ABONE OL
Ekim 16, 2024 09:18
Van’da Kaybolan Rojin Kabaiş’in Cansız Bedeni Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş, 27 Eylül 2024 tarihinde KYK yurdundan ayrıldıktan sonra kaybolmuştu. Arkadaşları, kendisine ulaşamayınca durumu polise bildirdi.

Arama çalışmaları, Rojin’e ait cep telefonunun ve bazı kişisel eşyalarının 28 Eylül’de Van Gölü sahilinde bulunmasıyla hız kazandı. Ekipler, jandarma, AFAD ve gönüllü arama-kurtarma ekipleriyle birlikte 18 gündür yoğun bir şekilde Rojin’i arıyordu.

Son olarak, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rojin’in cansız bedeninin Van Gölü Molla Kasım köyü sahilinde bulunduğunu duyurdu. Bakan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Rojin kızımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Rojin, telefonla konuştuğu annesine markete gideceğini ve yanına kek ile su alacağını söylemişti. Arama çalışmalarında, jandarma ve polis ekipleri zaman zaman havadan destek sağladı. Ayrıca, 10 Ekim’de Rojin’e ait bir başörtüsü Bardaçı köyü sahilinde bulunmuştu.

Kaynak:https://www.ensonhaber.com/

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r