Gülşah Saraçoğlu’ndan Çarpıcı İtiraf: “Can Güvenliğim Yok”
40 okunma

Gülşah Saraçoğlu’ndan Çarpıcı İtiraf: “Can Güvenliğim Yok”

ABONE OL
Eylül 30, 2024 11:43
Gülşah Saraçoğlu’ndan Çarpıcı İtiraf: “Can Güvenliğim Yok”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, sosyal medya platformunda yaptığı son paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Uzun süreli bir takipten dolayı korku içinde yaşadığını belirten Saraçoğlu, “Can güvenliğim yok” diyerek yaşadığı durumu kamuoyuna duyurdu.

Saraçoğlu, kendisini izleyen bu kişinin gittiği otellerde de peşinde olduğunu, tehdit mesajları gönderdiğini ve çevresindekilere saldırılar düzenlendiğini ifade etti. Kıbrıs’ta bir ödül törenine katıldıktan sonra yaşadığı bir olayla ilgili olarak, “Ruh hastası bir sapıkla mücadele ediyorum. Sahte telefon numaralarından mesaj atan, tehdit eden ve para isteyen biri var,” dedi.

Kıbrıs’taki ödül gecesi sonrası, kendisini takip eden kişinin otelin bir üst katında elinde bavul ve telefonla tehditler savurduğunu söyleyen Saraçoğlu, “Gece sona erdiğinde bu kişi, benimle alay ederek ve hakaretler ederek yaklaşmaya çalıştı. Çocuğum odadaydı ve bu korku dolu anı yaşadım. Hemen Kıbrıs’ı terk ettim,” şeklinde konuştu.

Olayın ardından otel çalışanlarına polise başvurmak istediğini ancak bu durumun göz ardı edildiğini aktardı. Saraçoğlu, yaşadığı bu sıkıntıyı ifade eden “Can Güvenliğim Yok” yazılı bir görsel de paylaştı.

Kaynak: https://www.ensonhaber.com/

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r