Bülent Ersoy’dan Dikkat Çeken Açıklama: “Cenazeme Kimse Gelmesin”
44 okunma

Bülent Ersoy’dan Dikkat Çeken Açıklama: “Cenazeme Kimse Gelmesin”

ABONE OL
Eylül 30, 2024 11:34
Bülent Ersoy’dan Dikkat Çeken Açıklama: “Cenazeme Kimse Gelmesin”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diva Bülent Ersoy, Antalya’da ağız ve diş bakımı için bulunduğu sırada samimi açıklamalarda bulundu. Sanat dünyasındaki vefasızlıklara dikkat çeken Ersoy, “Cenazeme kimse gelmesin” ifadelerini kullandı.

Gecede gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ersoy, son dönemlerde sanatçılar arasında yaşanan kayıplar ve vefasızlıklar hakkında düşüncelerini paylaştı. “Vefasızlık sadece cenazelerde değil ki, bu hayatta nefes aldığımız sürece bu vefasızlıklar devam edecek. Vallahi ben hiç umursamıyorum ve cenazeme kimsenin de gelmesini istemiyorum. Ben de kendi başıma giderim,” şeklinde konuştu.

Sezen Aksu’nun sahnelere dönüşüyle ilgili açıklamalarına da değinen Ersoy, “Vallahi çok sevindim. Çünkü onun yokluğu büyük bir eksiklik. Türkiye’nin en iyi seslerinden biridir. Öyle güzel alaturka okur ki anlatamam. Çok değerli bir sanatçı olduğu kadar, çok iyi bir arkadaştır, çok iyi bir dosttur ve çok iyi bir insandır,” ifadelerini kullandı. Aksu’nun ilk konserinde en önde olacağını belirten Ersoy, “Zangoç gibi,” dedi.

Son olarak, sahneye ara vermeyi düşünmediğini söyleyen Ersoy, “Asla, hiç öyle bir şey düşünmedim. Ben biraz yüzsüzüm. Son anıma kadar sahnede olacağım,” şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)

Kaynak: https://www.ensonhaber.com/

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r