Uğur Dündar, Reha Muhtar’ın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama Yaptı
62 okunma

Uğur Dündar, Reha Muhtar’ın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama Yaptı

ABONE OL
Ağustos 22, 2024 08:32
Uğur Dündar, Reha Muhtar’ın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Reha Muhtar Yoğun Bakımda Entübe Edildi: Uğur Dündar’dan Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Bir dönemin ünlü anchormani Reha Muhtar, dün evinde yaşadığı talihsiz kaza sonucu merdivenlerden düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Muhtar, yoğun bakımda entübe edildi. Gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden Muhtar’ın sağlık durumu ve oğlu Poyraz’ın akıbeti hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Dündar: Beyin Tomografisi Çekilecek
Uğur Dündar, Reha Muhtar’ın beyin tomografisinin çekileceğini ve ayrıntılı tetkiklerin yapılacağını belirtti. Dündar, Reha Muhtar’ın çocukları Poyraz ve Ayşe Nazlı’nın babalarının yanında nöbetleşe hastaneye geldiklerini ve yaşlarının ötesinde olgun bir tutum sergilediklerini ifade etti.

Dündar açıklamasında, “Sevgili Reha’nın durumu ciddiyetini koruyor. İnşallah tetkiklerden sonra iyileşme sürecine girer ve çocukları ona kavuşur” dedi.

Deniz Uğur’dan Çarpıcı İddia
Reha Muhtar’ın eski sevgilisi ve ikiz çocuklarının annesi Deniz Uğur ise, oğlu Poyraz’a ulaşamadığını ve şarkıcı Nilüfer tarafından alıkonulduğunu iddia etti. Oğlunun babasının yanında olmamasıyla ilgili bu iddialar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ancak Uğur Dündar, Poyraz’ın kardeşi Ayşe Nazlı ile birlikte nöbetleşe olarak hastaneye geldiklerini açıkladı ve iddiaları net bir şekilde yalanladı.

Kamuoyu Reha Muhtar’dan Gelecek İyi Haberleri Bekliyor
Şimdilik tedavisi süren Reha Muhtar’ın sağlık durumuna dair detaylar belirsizliğini koruyor. Beyin tomografisi sonuçlarına göre tedavi sürecinin nasıl devam edeceği merakla beklenirken, hem ailesi hem de sevenleri Muhtar’dan gelecek iyi haberler için umutlu.

Reha Muhtar’ın sağlık durumu ve Deniz Uğur’un iddialarıyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

Haber kaynağı:https://medyaradar.com/

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r