Melisa Sözen’in PKK’lı Karakteri Büyük Tartışma Yarattı
55 okunma

Melisa Sözen’in PKK’lı Karakteri Büyük Tartışma Yarattı

ABONE OL
Ağustos 21, 2024 09:05
Melisa Sözen’in PKK’lı Karakteri Büyük Tartışma Yarattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü oyuncu Melisa Sözen’in Fransa’da yayınlanan popüler polisiye dizisi Le Bureau des Legendes’in üçüncü sezonunda PKK’nın Suriye kolu YPJ’deki bir teröristi canlandırması sosyal medyada büyük bir tartışma yarattı.

Sözen’in dizide silah taşıyan ve terör örgütü üyesi olarak rol aldığı görsellerin sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte tepkiler hızla yayıldı. Sosyal medya kullanıcıları, ünlü oyuncunun Türk askerlerine karşı savaşan bir grupta yer almasını ve bu grubun sembollerini taşımasını eleştirdi.

Dizinin bu sezonunda YPJ’li bir kadın teröristi canlandıran Sözen’in performansı, bazı izleyiciler tarafından “rol gereği” olarak değerlendirilse de, pek çok kişi bu durumun kabul edilemez olduğunu belirtti. Sosyal medya platformlarında, Melisa Sözen’in bu rolü üstlenmesinin Türkiye ve Türk askerleri açısından uygun bulunmadığına dair yoğun yorumlar paylaşıldı.

Sözen ve dizi yetkililerinden henüz bu tartışmalara ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. Tepkiler devam ederken, dizinin diğer bölümleri ve Sözen’in performansı hakkında yorumlar artmaya devam ediyor.

Haber Kaynağı: http://yenicagazetesi.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r