Acun Ilıcalı’dan Canlı Yayında Ali Koç’a Sert Eleştiri
55 okunma

Acun Ilıcalı’dan Canlı Yayında Ali Koç’a Sert Eleştiri

ABONE OL
Ağustos 19, 2024 08:30
Acun Ilıcalı’dan Canlı Yayında Ali Koç’a Sert Eleştiri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Beyaz TV’de katıldığı programda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a yönelik açıklamalarda bulundu. Göztepe maçında yaşanan saldırıya değinen Ilıcalı, Koç’un sahaya inmesini “Fenerbahçe Başkanı’na yakışan bir hareket” olarak nitelendirirken, bu hareketin teknik olarak uygun olmadığını belirtti.

Ali Koç, Göztepe ile oynanan karşılaşmanın 50. dakikasında sahaya indi ve Göztepe taraftarlarının tepkisiyle karşılaştı. Sahada iken önce bir yabancı cismin isabet etmesi, ardından akreditasyon kartlı Fatih Özkan tarafından itilerek yere düşmesi sonucu Koç’un yaşadığı olaya dair detaylar da ortaya çıktı. Özkan’ın, daha önceki maçlarda yaşanan olaylar nedeniyle “kasten öldürmeye teşebbüs” suçuna yardımdan yargılandığı bildirildi.

Acun Ilıcalı’nın Beyaz TV canlı yayınındaki açıklamalarından öne çıkanlar şunlar:

  • “Olayı Duyar Duymaz”: “Gol oldu, hiçbirimiz kımıldamadık. Başkana yaralananlar olduğu ve şiddet uygulandığına dair bilgiler geldi. Olayı duyar duymaz, hemen kendi taraftarının problemini çözmek istedi. Kural ihlali olabilir ama o anda bunu düşünecek durumda değildi. Koç’un hareketi, bir başkana yakışan harekettir.”
  • “Bir Başkana Yakışan Hareket”: “Ali Koç’un yaptığı, bir başkana yakışan bir harekettir. Taraftar mağdur durumda. Kırmızı ışıkta geçmek gibi, öncelik hastadır. Holiganizmi normalleştirmeye karşıyım, buna karşı her şeyi yapmaya hazırım.”
  • “Acil Durumda Başkanımız Sahaya İndi”: “Başkanımız acil durumda sahaya indi. Güvenlik sağlanmadı ve başkan bunu gidermek için oraya gitti. Bu olayları bizim üstümüze yıkmaya çalışıyorlar, yemezler.”
  • “Başkan En Fazla Yol Hatası Yapmış”: “Başkan en fazla yol hatası yapmış. Stadı bilmiyor, içeriden nasıl gidilir bilmiyor. Stadın dışından gitseydi yine saldırıya uğrayabilirdi. Suçlamalar yersiz.”

Haber Kaynağı: http://yenicaggazetesi.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r