Fatih Altaylı ve Kemal Kılıçdaroğlu Arasındaki Tartışma Yargıya Taşındı
56 okunma

Fatih Altaylı ve Kemal Kılıçdaroğlu Arasındaki Tartışma Yargıya Taşındı

ABONE OL
Ağustos 15, 2024 08:34
Fatih Altaylı ve Kemal Kılıçdaroğlu Arasındaki Tartışma Yargıya Taşındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gazeteci Fatih Altaylı arasındaki tartışma tırmanıyor.

Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun AK Parti’ye bilerek ya da bilmeyerek hizmet ettiğini iddia ederek, “Bilerek ya da bilmeyerek AK Parti’ye çalışıyor, muhtemelen bilerek. Bu şuursuzlukla SSK’yı batırmış olabilir, batırdığının da farkına varmaz. Türkiye’den haberi yok, yönetmeye talip. Sen git evini yönet, yönetebiliyorsan” demişti.

Bu sözler üzerine Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından oldukça sert bir açıklamada bulunmuştu.

İlginizi Çekebilir Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Fatih Altaylı’ya sert sözler

“Hesabını Yargı Önünde Verecek”

Kılıçdaroğlu’nun sert sözlerine Altaylı’dan YouTube kanalından cevap geldi. Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun yüzeysiz saldırıda bulunduğunu belirterek şunları söyledi:

“Bugüne kadar Fethullahçıların, AK Partililerin ne kadar ithamı, iftirası, ‘çamur at izi kalsın’ı varsa hepsini toplamış söylemiş. Kendisine teşekkür etmek istiyorum. Niye? Benim ne kadar doğru söylediğimi, kendisinin aslında AK Parti’ye hizmet eden bir piyon olduğunu, bilerek veya bilmeyerek, çok net bir şekilde ortaya koydu. Bugün Kemal Kılıçdaroğlu’nun bana yönelik o hakaret dolu ve hesabını yargı önünde kesinlikle vereceği o iftiralarının ardından bunu köpürtenler kimler? Yine AK Partililer.”

Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun kendisine yönelik hakaretlerinin ardından, CHP kurultayı öncesinde Özgür Özel’e verdikleri destek nedeniyle Kılıçdaroğlu’nun öfkelendiğini ve bu öfke ile hareket ettiğini belirtti. Ayrıca, Kılıçdaroğlu’nun bu tür davranışlarının arkasında CHP’yi yeniden ele geçirme planlarının yattığını iddia etti.

“Mesajlar Duruyor Bende, Çıkarırım Utanır”

Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun geçmişte kendisine gönderdiği mesajların durduğunu ve gerekirse bu mesajları çıkaracağını söyledi. Ancak, bunu yapmayacağını belirterek, “O yazmamıştır ama o yazılanı önüne konanı kendi ürünüymüş gibi yayımlayarak da gösterdi,” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Açıklamasındaki Hakaretler

Kılıçdaroğlu’nun açıklamasında yer alan hakaretler ise şöyle: “Yalaka, Kepaze, Satılık, Namert, Kadın düşmanı, İş birlikçi, Korkak, Besili koyun, Çukur, Gafil, Müptezel, Tetikçi, Namussuz, Alçak, İblis.”

İki isim arasındaki tartışma, yargıya taşınmış durumda ve gelişmelerin nasıl şekilleneceği merak konusu.

 

Haber Kaynağı:  http://ensonhaber.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r