Zehra Güneş’ten Atatürk’e Övgü: Sözleri Gündeme Oturdu
76 okunma

Zehra Güneş’ten Atatürk’e Övgü: Sözleri Gündeme Oturdu

ABONE OL
Ağustos 8, 2024 08:39
Zehra Güneş’ten Atatürk’e Övgü: Sözleri Gündeme Oturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın parlayan yıldızlarından Zehra Güneş, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili sözleriyle yeniden dikkatleri üzerine çekti. Takım, Paris Olimpiyat Oyunları’nda gösterdiği etkileyici performansla adını yarı finale yazdırdı ve şimdi İtalya ile final için mücadele edecek. Kritik karşılaşma 8 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de oynanacak.

Zehra Güneş, başarılı performansının yanı sıra, Atatürk’e olan bağlılığını da sıkça vurguluyor. 19 Mayıs’taki Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı özel programında NTV’de Zincirleme Reaksiyon programına konuk olan Güneş’in Atatürk hakkındaki sözleri, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Güneş, Türk kadınlarının her alanda önemli roller üstlendiğini belirterek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kızları olarak belki biz daha fazla öne çıkıyor olabiliriz ama hepimiz çok kıymetli ve çok güzel işler yapıyoruz. O yüzden ‘Ne Mutlu Türküm Diyene!’ sözü benim için çok değerli” ifadelerini kullandı.

Zehra Güneş, Türk kadınlarının daha fazla görünür olduğu zamanlarda başrollerden biri olmanın gurur verici olduğunu ve gelecekte daha fazla başarı elde edip gençlere ilham kaynağı olmayı hedeflediğini dile getirdi. “Umarım önümüzdeki yıllarda da daha fazla kürsüde bulunup altın madalyayı kazanırken küçüklerimize ışık olup onların yollarını açabiliriz” şeklinde konuştu.

Güneş’in sözleri, hem spor sahasındaki başarısı hem de Atatürk’e olan derin sevgisiyle geniş bir ilgi topladı.

 

Haber Kaynağı: http://yenicaggazetesi.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r